Evenaar in Amersfoort via Esteon

EvenaarTE HUUR: 3-kamer appartement! Gelegen in De Koppel, Amersfoort. Het heeft een totale oppervlakte van 95m2, met 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voor een huurprijs van €1.295,-. Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, parkeerplek. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. Een appartement naar jouw wens? Reageer!

Je vind een Appartement Te Huur in Amersfoort nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Evenaar en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Te Huur in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Te Huur in Amersfoort – Klik hier

Details van Appartement Te Huur in Amersfoort

Prijs – 1295.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 95m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Evenaar

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren