Everaertstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Everaertstraat Rotterdam NederlandNabij Erasmus Universiteit: 12 minuten fietsen of bus.De moderne keuken is voorzien van een grote gaskookplaat met oven, vaatwasser, magnetron, koelkast en vriezer, waterkoker en diverse keukengerei.Badkamer is voorzien van een wastafel met lades, ligbad met douche en een wasmachine. Droogrekken, strijkijzer en strijkplank zijn ook aanwezig. Brandalarm is geïnstalleerd.Toilet is gescheiden van de badkamer.Gratis parkeren rondom het gebouw.

Je vind de Kamer aan de Everaertstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Everaertstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Everaertstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Everaertstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Everaertstraat in Rotterdam

Prijs – 590.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 6

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Everaertstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren