Everhardt_van_der_Marckstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Everhardt_van_der_Marckstraat Enschede NederlandIndeling:De woning is voorzien van een aparte slaapkamer, die tevens voorzien is van een elektrische dakraam.Op deze manier heb je het woongedeelte gescheiden van het slaapgedeelte.De badkamer is voorzien prachtige tegels met een hoge afwerking, voorzien van douche, toilet, wasbak en een aansluiting voor een wasmachine.De woning is verder voorzien van een luxe en ruime keuken, met combi oven/magnetron, elektrische kookplaat en een koelvries/combinatie.

Je vind de Studio aan de Everhardt_van_der_Marckstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Everhardt_van_der_Marckstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Everhardt van der Marckstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Everhardt van der Marckstraat in Enschede – Klik hier

Details van Studio Everhardt van der Marckstraat in Enschede

Prijs – 925.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 39

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Everhardt_van_der_Marckstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren