F.B._Deurvorststraat Ulft Nederland in Ulft via Huurflits

F.B._Deurvorststraat Ulft NederlandIndeling benedenwoning:Op de begane grond hebben aan de voorzijde van de woning de ingang voor de benedenwoning. In de hal valt de granitovloer direct op. Aan de voorzijde van de woning zit de eerste slaapkamer. Welke ook ideaal is als werkkamer.Via de gang bereik je de badkamer. Deze is voorzien van douchecabine, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine zit hier ook. Het toilet is semi separaat. In de aanbouw aan de achterzijde van de woning zit de grote slaapkamer. De woonkeuken is een eyecatcher met het hoge plafond, vele ramen en voelt heel ruimtelijk aan. Het keukenblok is voorizen van een kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de F.B._Deurvorststraat Ulft Nederland  te Ulft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ulft aan de F.B._Deurvorststraat Ulft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ulft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement F.B. Deurvorststraat in Ulft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement F.B. Deurvorststraat in Ulft – Klik hier

Details van Appartement F.B. Deurvorststraat in Ulft

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 91

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de F.B._Deurvorststraat Ulft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren