Fabriekstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Fabriekstraat Tilburg NederlandDe appartementen zijn recentelijk gerenoveerd met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en zijn zo instapklaar. Na de renovatie zijn de appartementen met zorg opnieuw ingericht om optimaal wooncomfort te bieden. Deze appartementen hebben een elektrische verwarming en zijn volledig gasloos wat veel stookkosten bespaart. Door de aandacht voor detail tijdens de renovatie zullen er weinig onderhoudskosten zijn voor de nieuwe bewoner.Het appartement is voorzien van een nieuwe badkamer (met nieuwe wasmachine), nieuwe keuken (voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, combi-oven), nieuw meubilair en nieuwe inbouwapparatuur. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en geeft toegang tot een gezamenlijk terras in de achtertuin waar fietsen overdekt kunnen worden gestald.

Je vind de Appartement aan de Fabriekstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Fabriekstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fabriekstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fabriekstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Fabriekstraat in Tilburg

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fabriekstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren