Fagelstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands in Amsterdam via Huurflits

Fagelstraat, Amsterdam, North Holland, NetherlandsVOLLEDIG GERENOVEERD (2019) LUXUEUZE 3-KAMER APPARTEMENT MET GROTE RAMEN OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM. EEN WOONOPPERVLAK VAN CA. 50 M2 MET OPENSLAANDE DEUREN VANUIT DE SLAAPKAMER NAAR HET BALKON ( ~5M2) DAT UITKIJKT OP DE KATTENSLOOT! HET APPARTEMENT IS IN NIEUWSTAAT, VOORZIEN VAN DUBBEL GLAS EN GELEGEN OP DE EERSTE ETAGE VAN DIT HISTORISCHE GEBOUW. HET APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN EEN BRUYNZEEL KEUKEN MET EEN QUOOKER EN ALLE NOODZAKELIJK APPARATUUR. DE SLAAPKAMER HEEFT EEN LUXE BADKAMER EN SUITE. HET HELE APPARTEMENT IS VOORZIEN VAN OP MAAT GEMAAKTE BLINDS/LUXAFLEX EN EEN VIDEO DEURBEL.Bijzonderheden:het appartement is niet geschikt voor woningdelerswaarborgsom 2 maanden huurinkomens eis 3 a 4 keer de huur

Je vind de Appartement aan de Fagelstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Fagelstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fagelstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fagelstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Fagelstraat in Amsterdam

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fagelstraat, Amsterdam, North Holland, Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren