Fascinatio_Boulevard CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Fascinatio_Boulevard CapelleaandenIJssel NederlandDe keukens zijn volledig voorzien van inbouwapparatuur en ook de badkamers zijn strak en voorzien van nette inloopdouche en wastafel.

Je vind de Studio aan de Fascinatio_Boulevard CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Fascinatio_Boulevard CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Studio Fascinatio Boulevard in Capelle aan den IJssel

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fascinatio_Boulevard CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren