Fazantenhof in Middelburg via Esteon

FazantenhofTe huur voor €850,- per maand: een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 65m2. Het wordt gestoffeerd opgeleverd! Voorzieningen: Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine, parkeerplek.. Voldoet deze woning aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Noord, Middelburg nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Middelburg aan de Fazantenhof en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Middelburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Noord, Middelburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Noord, Middelburg – Klik hier

Details van Appartement te huur in Noord, Middelburg

Prijs – 850.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fazantenhof

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren