Fazantlaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Fazantlaan Eindhoven NederlandINDELINGRuime woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van alle elektrische apparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot de slaapkamer met badkamer en suite. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wasbak en toilet. Appartement beschikt over prachtige glas in lood ramen in de woonkamer.

Je vind de Appartement aan de Fazantlaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Fazantlaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fazantlaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fazantlaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Fazantlaan in Eindhoven

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fazantlaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren