Fazantlaan Ermelo Nederland in Ermelo via Huurflits

Fazantlaan Ermelo NederlandLuxe, vrijstaande bungalows te huur, gelegen op het mooie rustig gelegen Bungalowpark De Haegehorst in Ermelo. Met ruime woonkamer en gezellige openhaard. Twee of drie slaapkamers, waarvan met twee boxpringbedden en stapelbed met boxspringmatras. Ligbad en/of aparte douche en toilet.Centraal gelegen in Nederland, tussen Ermelo en Harderwijk, nabij de A28. Station op fietstafstand.Even een paar maanden overbruggen? Dan is dit een perfecte plek!Royale bungalow, compleet ingericht met meubilering, stoffering, potten en pannen.Goed geïsoleerd en CV verwarmd. Alleen eigen beddengoed meenemen of te huur via de receptie.

Je vind de Appartement aan de Fazantlaan Ermelo Nederland  te Ermelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Ermelo aan de Fazantlaan Ermelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Ermelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fazantlaan in Ermelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fazantlaan in Ermelo – Klik hier

Details van Appartement Fazantlaan in Ermelo

Prijs – 840.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fazantlaan Ermelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren