Fijnjekade DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Fijnjekade DenHaag NederlandIndeling:Moderne gemeenschappelijke entree op de begane grond met liften. Het appartement bevindt zich op de 5e etage. U betreedt het appartement in een hal met toegang tot alle vertrekken en een separate bergingkast met meters en Cv-ketel. De riante en sfeervolle woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot een ruim balkon, gelegen op het zuid-zuidwesten waardoor de woonkamer de hele dag goed verlicht is. Het balkon kijkt uit op het water rondom de Haagse Hoge School maar bevindt zich ook deels boven het water.Aansluitend aan de woonkamer is de moderne open keuken gesitueerd. De keuken is voorzien van 4-pits elektrische kookplaat, een combimagnetron, afzuigkap, een moderne Amerikaanse koelkast (Whirlpool), vriezer en vaatwasser. De comfortabele badkamer bestaat uit een badkuip met douche, stijlvolle wastafel, wasmachine en droger. Deze wasmachine en droger zijn overigens optioneel. In het appartement bevinden zich verder nog twee riante (slaap)kamers.

Je vind de Appartement aan de Fijnjekade DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Fijnjekade DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fijnjekade in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fijnjekade in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Fijnjekade in Den Haag

Prijs – 1341.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fijnjekade DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren