Finisterelaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Finisterelaan Eindhoven NederlandIndeling:Begane grond:Oprit met garage waar de meterkast zich bevind. Hal met trapopgang en toilet met fonteintje.Woonkamer in U-vorm met sierhaard en aan de achterzijde de keuken in hoekopstelling in lichte kleurstelling. De keuken is voorzien van diverse apparatuur, tevens geeft de keuken toegang tot de achtertuin. Deze is deels voorzien van bestrating.1e etage: 3 ruime gemeubileerde slaapkamers. Badkamer met ligbad, aparte douche, vaste wastafel en tweede toilet in een lichte kleurstelling2e Etage: Te bereiken via een vaste trap. Ruime gemeubileerde zolderkamer.Deze woning is geschikt voor bewoning door 4-6 personen.

Je vind de Huurwoning aan de Finisterelaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Eindhoven aan de Finisterelaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Finisterelaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Finisterelaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Huis Finisterelaan in Eindhoven

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 150

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Finisterelaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren