Fleringenstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Fleringenstraat Rotterdam NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree op de begane grond met zowel een trap als lift naar de 1e etage. Entree appartement waarna entree woonkamer met open keuken. Ruime woonkamer van ca.: 23 m² met open keuken voorzien van een elektrische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap, oven en koelvriescombinatie. Vanuit de woonkamer een lange hal met toegang tot alle andere vertrekken. Kleine slaapkamer van ca.: 6 m², grote slaapkamer van ca.: 12 m², badkamer (met inloopdouche en wastafelmeubel) van ca.: 3 m², apart toilet en ruime berging met wasmachine aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Fleringenstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Fleringenstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fleringenstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fleringenstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Fleringenstraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 58

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fleringenstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren