Florijnruwe Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Florijnruwe Maastricht NederlandInstapklaar 2 slaapkamer appartement in de wijk Malberg nabij diverse uitvalswegen. Indeling: Hal met garderobe nis, toegang tot de gesloten keuken deze is voorzien van koelkast, gaskookplaat met afzuigkap en oven. Ruime woonkamer (ci. 30m2) met toegang tot het balkon aan de voorzijde. 2 slaapkamers (van ieder ci.7,5m2). Badkamer met douche en badkamer meubel. Separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Florijnruwe Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Florijnruwe Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Florijnruwe in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Florijnruwe in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Florijnruwe in Maastricht

Prijs – 910.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Florijnruwe Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren