Fluitstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Fluitstraat Rotterdam NederlandLet opWij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We moeten uw identiteit, uw adres en uw betaalbaarheid bevestigen.Stuur ons uw arbeidsovereenkomst, 3 recente salarisstroken, verificatie van deze gegevens bij uw werkgever en een kopie van uw identiteitsbewijs.Bent u zzp’er, dan hebben wij inkomensbewijzen en bankafschriften nodig waaruit de rechtmatigheid en hoogte van de ontvangen inkomsten blijkt. Stuur ons uw KVK-uittreksel (uittreksel KvK), jaarcijfers van de afgelopen drie jaar en een kopie van uw identiteitsbewijs.Als je student bent, hebben we een schoolregistratie, arbeidsovereenkomst, salarisstroken van de garantsteller en een kopie van het identiteitsbewijs van je garantsteller en jezelf nodigVerrassend ruim appartement in het westelijke deel van Rotterdam, in de wijk Oud-Mathesse naast Schiedam. Het huis biedt drie grote slaapkamers die dit huis perfect maken voor studenten of anderen die graag willen delen. Het appartement heeft een lichte woonkamer en drie mogelijke individuele woonruimtes met goede afmetingen.De keuken heeft opbergruimte met onder- en bovenkasten en is voorzien van losse apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Apart toilet en badkamer. Beide zijn volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel in meubel.

Je vind de Appartement aan de Fluitstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Fluitstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fluitstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fluitstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Fluitstraat in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fluitstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren