Folkingestraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Folkingestraat Groningen NederlandINDELINGHet appartement is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping van het pand. Op de eerste etage bevindt zich een ruime keuken die is voorzien van alle gemakken namelijk: een vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron, oven en een gaskookplaat. Verder bevindt de wasmachine zich in de keuken. Aan de achterzijde van de eerste etage bevindt zich de ruime woonkamer met uitzicht op het eerste terras. Op dit terras is voldoende zitruimte in de middag schijnt de zon volledig op dit terras. Op de Eerste etage is ook nog een apart toilet te vindenOp de tweede etage van het appartement bevindt zich de slaapkamer. In de slaapkamer is ruimte voor een tweepersoons bed. Daarnaast is er in de kamer voldoende opslagruimte en plek voor thuiswerken. De slaapkamer is voorzien van een open badkamer die is voorzien van een toilet, douche, bad en wastafel. Aan de achterzijde van de tweede etage bevindt zich het tweede terras. Deze is ruimer dan het eerste terras. Dit betekent dat ook hier voldoende zitruimte. Ook op dit terras is in de middag veel zon.

Je vind de Appartement aan de Folkingestraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Folkingestraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Folkingestraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Folkingestraat in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Folkingestraat in Groningen

Prijs – 1320.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 130

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Folkingestraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren