Fongersplaats Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Fongersplaats Groningen NederlandVanuit de hal/entree is er toegang tot de woonkamer met half open keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon is tevens bereikbaar vanuit de woonkamer, welke is gelegen op het oosten. Er is 1 slaapkamer Verder is er een nette badkamer met ligbad, wastafel en toilet

Je vind de Appartement aan de Fongersplaats Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Fongersplaats Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fongersplaats in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fongersplaats in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Fongersplaats in Groningen

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fongersplaats Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren