Fongersplaats Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Fongersplaats Groningen NederlandGemeubileerd appartement met drie slaapkamers en een eigen parkeerplaats.DivisieEntree, hal met toilet en berging. Woonkamer met toegang tot het balkon. Nieuwe keuken met inbouwapparatuur.Eerste verdiepingDrie slaapkamers (twee met tweepersoonsbedden en de derde slaapkamer is een studeerkamer). De tweede slaapkamer heeft een balkon.Badkamer met douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Fongersplaats Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Fongersplaats Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fongersplaats in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fongersplaats in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Fongersplaats in Groningen

Prijs – 1400.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fongersplaats Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren