Fonteinstraat DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Fonteinstraat DenBosch NederlandZeer sfeervol, geheel gemeubileerd en compleet appartement op de tweede verdieping een monumentaal pand dat gelegen is in het centrum van Den Bosch op 100 meter van de Markt.Indeling:Vanuit de centrale hal bereikt u de hal van het appartement, die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken. De woonkamer is in een L-vorm en bestaat uit een keuken, voorzien van een inbouwkoelkast, magnetron/oven, kookplaat en een leuke bartafel die de keuken van de woonkamer gescheiden is. Aan de voorzijde met prachtig uitzicht over Den Bosch ligt de woonkamer die modern is ingericht en is (indien gewenst) voorzien van o.a. een bankstel, eettafel en een televisie met dvd-speler. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en daardoor zeer rustig. De grote ramen aan de achterzijde zijn volledig te verduisteren d.m.v. een rolluik. De slaapkamer is over een ruime (inbouw)kledingkast met spiegeldeur en (indien gewenst) een tweepersoonsbed. De nette en moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine en wasdroger.

Je vind de Appartement aan de Fonteinstraat DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Fonteinstraat DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fonteinstraat in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fonteinstraat in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Fonteinstraat in Den Bosch

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fonteinstraat DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren