Franciscanerstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Franciscanerstraat Kerkrade NederlandIndeling: woonkamer met open keuken, douche met toilet en (1) slaapkamer.Het ligt dichtbij alle voorzieningen zoals supermarkten, winkels en openbaar vervoer etc.

Je vind de Appartement aan de Franciscanerstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kerkrade aan de Franciscanerstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Franciscanerstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Franciscanerstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Appartement Franciscanerstraat in Kerkrade

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Franciscanerstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren