Frankenstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Frankenstraat Maastricht NederlandPrachtig kamer te huur in Maastricht gelegen aan de Frankenstraat. Gemeenschappelijke keuken met alle basisuitrusting (oven, ijskast, vriezer en magnetron). De slaapkamer heeft een eigen wastafel.Binnen vijf minuten loopafstand zijn diverse supermarkten, winkels en horecagelegenheden gelegen. Er ligt een bushalte om de hoek en NS station Maastricht is fietsend binnen vijf minuten te bereiken. Het Vrijthof is per fiets binnen tien minuten bereikbaar.De buurt Wittevrouwenveld heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Je vind de Kamer aan de Frankenstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Frankenstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Frankenstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Frankenstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Frankenstraat in Maastricht

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frankenstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren