Franklin_D_Rooseveltlaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Franklin_D_Rooseveltlaan Eindhoven NederlandEntree, hal met intercom en toegang tot de garderobe, slaapkamer, sanitaire ruimtes, separaat toilet en woonkamer.Huiskamer:Moderne woonkamer met gezellige zithoek en toegang tot het balkon. Ook is er ruimte voor een gezellige eethoek.Balkon:Op het zuiden gelegen overdekt en privacy biedend balkon van 20m2 met uitzicht over het winkelcentrum.Keuken:Functionele open keuken met moderne en complete inrichting. Keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel/vriescombinatie en vaatwasser.Badkamer met ligbad/douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Franklin_D_Rooseveltlaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Franklin_D_Rooseveltlaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Franklin D Rooseveltlaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Franklin D Rooseveltlaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Franklin D Rooseveltlaan in Eindhoven

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Franklin_D_Rooseveltlaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren