Franquinetstraat Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Franquinetstraat Maastricht NederlandLeuke gemeubileerde kamer te huur in Maastricht aan de Franquinetstraat, gelegen in de rustige wijk Brusselsepoort. De kamer ligt op fietsafstand van het centrum en op loopafstand van een supermarkt.De kamer bevind zich op de tweede verdieping van het pand, evenals de gemeenschappelijke doucheruimte en toilet.

Je vind de Kamer aan de Franquinetstraat Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Maastricht aan de Franquinetstraat Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Franquinetstraat in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Franquinetstraat in Maastricht – Klik hier

Details van Kamer Franquinetstraat in Maastricht

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Franquinetstraat Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren