Frans_Bekkerstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Frans_Bekkerstraat Rotterdam NederlandNieuwe en moderne volledig uitgeruste keuken, nieuw ingerichte en gezellige slaapkamers met comfortabele bedden (bureau en stoel kunnen op verzoek worden uitgerust).- voor het verblijf zijn het kussen, het laken etc. allemaal nieuw.

Je vind de Kamer aan de Frans_Bekkerstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Frans_Bekkerstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Frans Bekkerstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Frans Bekkerstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Frans Bekkerstraat in Rotterdam

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frans_Bekkerstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren