Frans_Halslaan Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Frans_Halslaan Roosendaal NederlandSplinternieuw appartement gerealiseerd op gewilde locatie nabij het centrum! Het appartement ligt op ongeveer 5 minuten fietsafstand van het centraal station in Roosendaal. Omschrijving:Ruime woonkamer met veel lichtinval, geheel nieuw geverfd opgeleverd, voorzien van nieuwe en duurzame PVC-vloer afwerking, voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas, ventilatie ( WTW ventilatie-unit ). Alle appartementen hebben een eigen CV ketel ( Remeha Avanta ).De zeer nette- en nieuwe keuken heeft de volgende inbouwapparatuur: koelkast, oven, afzuigkap, electrische 4-pits kookplaat ( inductie ), vaatwasser en mechanische afzuiging.Badkamer, is voorzien van douche, mechanische afzuiging, spiegel, radiator en wastafel. Separaat toilet aanwezig.Het appartement heeft een eigen wasmachine aansluiting.Het is helaas niet toegestaan honden en/of katten te houden als huisdier in dit complex ( overige huisdieren in overleg ).Internet en TV-signaal: Men dient zelf voor het signaal te zorgen.Ieder appartement heeft eigen energiemeters, huurders dienen zichzelf aan te sluiten bij energieleveranciers.Gezamenlijke buitenruimte, in de vorm van een sfeervolle afgewerkte patiotuin.Zeer hoogwaardig afgewerkt en zeer goed geisoleerd.

Je vind de Appartement aan de Frans_Halslaan Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal aan de Frans_Halslaan Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Frans Halslaan in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Frans Halslaan in Roosendaal – Klik hier

Details van Appartement Frans Halslaan in Roosendaal

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frans_Halslaan Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren