Frans_van_Waesberghestraat Hulst Nederland in Hulst via Huurflits

Frans_van_Waesberghestraat Hulst NederlandBegane grond:Hal, woonkamer, keuken met elektrische kookplaat en koelkast, trap naar kelder, toilet, berging met cv-installatie en achteruitgang naar brandgang. Gang met trap naar de eerste verdieping.Tussenverdieping:Badkamer met douche en 2e toilet.Eerste verdieping:Twee slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van de woningVerwarming middels HR combiketel. Het huis heeft geen tuin of buiten! Er is een achteruitgang naar een brandgang.

Je vind de Huurwoning aan de Frans_van_Waesberghestraat Hulst Nederland  te Hulst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Hulst aan de Frans_van_Waesberghestraat Hulst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Hulst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Frans van Waesberghestraat in Hulst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Frans van Waesberghestraat in Hulst – Klik hier

Details van Huis Frans van Waesberghestraat in Hulst

Prijs – 740.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frans_van_Waesberghestraat Hulst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren