Franselaan Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Franselaan Rotterdam NederlandDit is een eigen moderne en ruime volledig gemeubileerde kamer in Rotterdam. Perfect gelegen op slechts 15 minuten fietsen van het stadscentrum en slechts 5 minuten fietsen van het nabijgelegen Marconiplein, deze plek heeft alles wat u nodig heeft zeer dichtbij. De woonruimte is voorzien van comfortabele eenpersoonsbedden, veel opbergruimte waaronder een kledingkast, twee grote ramen die een lichte en lichte leefruimte creëren, een grote comfortabele bank en een grote eettafel met 4 stoelen.

Je vind de Kamer aan de Franselaan Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Franselaan Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Franselaan in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Franselaan in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Franselaan in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Franselaan Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren