Frederik_Hendriklaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Frederik_Hendriklaan DenHaag NederlandGezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de tweede verdieping, binnenkomst appartement in hal. Woonkamer met balkon aan de voorzijde en semi open keuken. De keuken is voorzien van een 4 pit gasfornuis, afzuigkap, oven, ijskast, vriezer en vaatwasser. Slaapkamer. Badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Separaat toilet.

Je vind de Appartement aan de Frederik_Hendriklaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Frederik_Hendriklaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Frederik Hendriklaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Frederik Hendriklaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Frederik Hendriklaan in Den Haag

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frederik_Hendriklaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren