Frederik_Maystraat BergenopZoom Nederland in BergenopZoom via Huurflits

Frederik_Maystraat BergenopZoom NederlandDe woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd, zo treft je op de begane grond een moderne keuken en een riante eet- en leefruimte. Door de royale raampartij aan de voor- én achterzijde is de woning voorzien van veel lichtinval. In de woonkamer vindt je tevens de moderne open keuken, voorzien van witte onder- en bovenkasten. Tevens is er inbouwapparatuur aanwezig, te weten: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Deze keuken in wandopstelling is een fijne plek voor de kookliefhebber. Vanaf de overloop zijn de drie ruime slaapkamers en de badkamer te bereiken. De moderne badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, tweede toilet en een wastafel. De zolderverdieping biedt opbergmogelijkheden, maar het is ook mogelijk om hier een vierde slaapkamer te creëren. De woningen zijn voorzien van een praktische garage. In de directe omgeving van de woning is verder voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Frederik_Maystraat BergenopZoom Nederland  te BergenopZoom nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad BergenopZoom aan de Frederik_Maystraat BergenopZoom Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in BergenopZoom. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Frederik Maystraat in Bergen op Zoom wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Frederik Maystraat in Bergen op Zoom – Klik hier

Details van Huis Frederik Maystraat in Bergen op Zoom

Prijs – 1025.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 123

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frederik_Maystraat BergenopZoom Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren