Frederik_van_Eedenplaats CapelleaandenIJssel Nederland in CapelleaandenIJssel via Huurflits

Frederik_van_Eedenplaats CapelleaandenIJssel NederlandDeze mooie kamer is gelegen in een 5 kamer appartement, op slechts enkele minuten afstand van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Het appartement ligt op de 11e verdieping met lift en beschikt over een volledig uitgeruste keuken met wasmachine, vaatwasser en droger; een complete badkamer met ligbad en een zonnig balkon met prachtig uitzicht over de stad en groene omgeving.De kamer is prachtig ingericht met een eenpersoonsbed, een bureau, planken, een kast en een bank. De kamer heeft een houten vloer en het meubilair is van goede kwaliteit. Door de brede raampartij komt er veel licht binnen waardoor de kamer een zeer lichte ruimte is.

Je vind de Kamer aan de Frederik_van_Eedenplaats CapelleaandenIJssel Nederland  te CapelleaandenIJssel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad CapelleaandenIJssel aan de Frederik_van_Eedenplaats CapelleaandenIJssel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in CapelleaandenIJssel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Frederik van Eedenplaats in Capelle aan den IJssel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Frederik van Eedenplaats in Capelle aan den IJssel – Klik hier

Details van Kamer Frederik van Eedenplaats in Capelle aan den IJssel

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frederik_van_Eedenplaats CapelleaandenIJssel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren