Frederik_Van_Eedenstraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Frederik_Van_Eedenstraat Almelo NederlandINDELING:Ruime hal met kast en toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken voorzien van divers inbouwapparatuur en apothekerskast, balkon, slaapkamer met aparte inloop-kleedruimte, 2e slaapkamer met 2e balkon op zuiden, luxe badkamer met royale douche met cabine, wastafel, wasmachineaansluiting en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Frederik_Van_Eedenstraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Frederik_Van_Eedenstraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Frederik Van Eedenstraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Frederik Van Eedenstraat in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Frederik Van Eedenstraat in Almelo

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frederik_Van_Eedenstraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren