Frederikstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Frederikstraat Rotterdam NederlandGeniet van een comfortabel verblijf met snel internet. De kamer heeft een slot. De kamer is 12m2 groot en is volledig ingericht met een ruim bed, 2 kasten, bureau en stoel.Indeling:- Centrale entree- Eigen kamer van circa met studeer- en slaapruimte- Geheel modern ingericht- Gedeelde keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur- Gedeelde badkamer met ligbad, wastafel en toilet- Gedeeld toilet- De kamer is alleen beschikbaar voor vrouwelijke huurder!! Niet-roker- Kamer is geschikt voor 1 persoon, bij voorkeur werkende beroeps- en stagestudenten.

Je vind de Kamer aan de Frederikstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Frederikstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Frederikstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Frederikstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Frederikstraat in Rotterdam

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Frederikstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren