Fregatstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Fregatstraat Utrecht NederlandHet is een volledig zelfstandig 2 kamer appartement en heeft daardoor een eigen keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer. De scheiding tussen de woonkamer en slaapkamer is een mooie oude schuifpui met glas in lood raam. Tevens beschikt het appartement over een mooi ruim balkon. De Schepenbuurt is rustig wonen, vrij parkeren en nabij uitvalswegen en het station Zuilen. Ook de bus stopt op loopafstand. Het is ongeveer 15 minuten fietsen naar het centrum van Utrecht.

Je vind de Appartement aan de Fregatstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Fregatstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fregatstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fregatstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Fregatstraat in Utrecht

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fregatstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren