Fregelaan Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Fregelaan Amsterdam NederlandFraai 3-kamer appartement van ruim 110 m2. Dit appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, een badkamer en separate toilet.De badkamer beschikt over een bad, designradiator en wastafel. Het appartement is voorzien van alle gemakken, een keuken met inbouwapparatuur én maar liefst twee bergingen een inpandige voor de wasmachine en een berging gelegen op de begane grond van het complex. Het balkon welke gestrekt is over de gehele breedte van de woonkamer, keuken en slaapkamers.In stadsdeel Amsterdam Nieuw-West ligt de wijk Slotervaart Zuid. Een bedrijvige woonomgeving grenzend aan het statige Oud-Zuid en pal achter de ringweg A10. Een belangrijke kwaliteit van de wijk is de aantrekkelijke ligging. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Delflandplein. Het sfeervolle Vondelpark ligt op slechts 15 minuten fietsen, het centrum van Amsterdam is binnen een 30 minuten bereikbaar met het openbaar vervoer. Aan de Heemstedestraat, liggen meerdere bus- en tramhaltes. Ook metro- en treinstation Lelylaan, Een rondje hardlopen of fietsen kan goed in het Sloterpark, of in het fraaie recreatiegebied De Oeverlanden.

Je vind de Appartement aan de Fregelaan Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Fregelaan Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Fregelaan in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Fregelaan in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Fregelaan in Amsterdam

Prijs – 1130.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Fregelaan Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren