Friesestraatweg Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Friesestraatweg Groningen Nederland3-kamerappartement van circa 75 – 88 m²Op alle verdiepingen kom je deze royale 3-kamerappartementen tegen. Aan jou de keuze of je wilt wonen op hoogte met een geweldig uitzicht, of dat je liever wat lager in het gebouw uitkijkt over de omgeving. De appartementen hebben in ieder geval één ding gemeen: een ruime woonkamer met open keuken met ingebouwde Siemens apparatuur en een heerlijk balkon met ligging op het zuidwesten, zuidoosten of noordoosten. De grootte van het balkon varieert van circa 7,5 tot 12 m². Genoeg ruimte om te genieten van een mooie dag dus.

Je vind de Appartement aan de Friesestraatweg Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Friesestraatweg Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Friesestraatweg in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Friesestraatweg in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Friesestraatweg in Groningen

Prijs – 1205.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Friesestraatweg Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren