G._Meirstraat Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

G._Meirstraat Groningen NederlandIndeling: begane grond: ruime hal, tuingerichte woonkamer ca. 50m2, halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur. Bijkeuken en doorgang naar de garage. Verdieping: overloop, ruime badkamer met ligbad, douche en 2e toilet, drie ruime kamers resp. ca. 16m2, 13m2 en 10m2. Tweede verdieping: Deze is bereikbaar middels een vaste trap en beschikt over een zeer ruime extra kamer ca. 15m2, een berging, stookruimte en wasruimte en een dakterras ca. 13m2.

Je vind de Huurwoning aan de G._Meirstraat Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Groningen aan de G._Meirstraat Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis G. Meirstraat in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis G. Meirstraat in Groningen – Klik hier

Details van Huis G. Meirstraat in Groningen

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de G._Meirstraat Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren