G.A._van_Nispenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

G.A._van_Nispenstraat Arnhem NederlandIndeling appartementDe indeling is als volgt; entree, hal, toilet, ruime woonkamer met toegang tot balkon. Open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur (keramische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven en een koelkast). Twee slaapkamers. Badkamer met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. De woning beschikt over een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger. Elk appartement beschikt over een eigen berging, een eigen combiketel en videofooninstallatie.Het appartementencomplex aan de GA van Nispenstraat is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het prachtige Sonsbeekpark en op loopafstand van het bruisende centrum van Arnhem. De appartementen zijn gebouwd in 1999. De ligging is zeer gunstig waardoor uitvalswegen goed bereikbaar zijn. De appartementen zijn modern en ruim. Het appartementencomplex is goed geïsoleerd en beveiligd en kent een hoog afwerkingsniveau.

Je vind de Appartement aan de G.A._van_Nispenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de G.A._van_Nispenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement G.A. van Nispenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement G.A. van Nispenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement G.A. van Nispenstraat in Arnhem

Prijs – 1142.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 101

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de G.A._van_Nispenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren