G.J._van_Heekstraat Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

G.J._van_Heekstraat Enschede NederlandDe universiteit is ongeveer 5 minuten fietsen en de stad ongeveer 15 minuten. We doen graag dingen samen, zoals samen eten. Woning is recent gerenoveerd, met nieuwe badkamer, keuken en toilet.

Je vind de Kamer aan de G.J._van_Heekstraat Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Enschede aan de G.J._van_Heekstraat Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer G.J. van Heekstraat in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer G.J. van Heekstraat in Enschede – Klik hier

Details van Kamer G.J. van Heekstraat in Enschede

Prijs – 300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 7

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de G.J._van_Heekstraat Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren