Gagelboschplein Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Gagelboschplein Eindhoven NederlandHeeft een comfortabele badkamer en twee aangrenzende slaapkamers. Er is ook een tweede toilet. Vanuit uw woonkamer loopt u zo uw balkon op. Er is ruimte voor een zitje met uitzicht op het groen. Het balkon van dit hoekappartement strekt zich uit over tien meter.

Je vind de Appartement aan de Gagelboschplein Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Gagelboschplein Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gagelboschplein in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gagelboschplein in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Gagelboschplein in Eindhoven

Prijs – 1108.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gagelboschplein Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren