Gagelboschplein Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Gagelboschplein Eindhoven NederlandIngang Via de entree komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de slaapkamers, badkamer, woonkamer, toilet en berging. Huiskamer De woonkamer is ruim en heeft een open verbinding met de keuken. Via de woonkamer bereikt u tevens het aangrenzende balkon, dat samen met de overige raampartijen de woonkamer van veel natuurlijke lichtinval voorziet. Keuken De keuken is in hoekopstelling en is (in de meeste gevallen) voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat en koelkast. Balkon Het appartement heeft een mooi balkon waar u sfeervolle planten kunt plaatsen of een fijne, gezellige zithoek. Vanaf het balkon heb je een mooi uitzicht op de omgeving en geniet je ook van veel contact met de straat. Slaapkamer 1 De hoofdslaapkamer is bereikbaar via de hal en is zeer ruim van formaat. De kamer grenst aan het balkon en heeft hierdoor een prachtig uitzicht over de omgeving. Slaapkamer 2 De ruime, tweede slaapkamer bevindt zich naast de entree en kijkt door de ramen uit op de galerij en de fraaie binnentuin. Net als de ouderslaapkamer is deze kamer standaard voorzien van een (minder)buis voor het aansluiten van telefoon en televisie. Door de overvloed aan licht kan deze kamer ook gebruikt worden als hobby- of studeerkamer. Badkamer De comfortabele badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelcombinatie en een zwevend toilet. De badkamer is zowel op de wanden als de vloer netjes betegeld en heeft daardoor een zeer hoge kwaliteit. Toiletruimte Het appartement beschikt tevens over een tweede, separaat toilet (ruimte)

Je vind de Appartement aan de Gagelboschplein Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Gagelboschplein Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gagelboschplein in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gagelboschplein in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Gagelboschplein in Eindhoven

Prijs – 1045.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gagelboschplein Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren