Galjootstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Galjootstraat Rotterdam NederlandBegane grond:Entree met afgesloten portiek met bellenplateau, trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:Woningentree, ruime hal met toegang tot het toilet, de keuken aan de voorzijde met eenvoudig keukenblok en balkon aan de voorzijde van het complex, de licht betegelde badkamer met wastafel en inloopdouche, de achter slaapkamer met deur naar het achterbalkon. Lichte woonkamer en-suite deur naar de 2de slaapkamer te bereiken middels een schuifwand in de woonkamer en heeft een eigen deur naar het achterbalkon.

Je vind de Appartement aan de Galjootstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Galjootstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Galjootstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Galjootstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Galjootstraat in Rotterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Galjootstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren