Galvanistraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Galvanistraat DenHaag NederlandIndeling: gezamenlijke entree op straatniveau, gezamenlijke entree naar de 2e verdieping, entree appartement, ruime en lichte woonkamer van ca. 4.25×4.05m met een open keuken van ca. 2.20×1.60m voorzien van een koelkast, oven, elektrische kookplaat en afzuigkap. Direct naast de keuken bevindt zich de fraaie natuurstenen badkamer van ca. 1.90×1.80m voorzien van een fraaie douchecabine, wastafel, WMA, toilet en ventilatie. Naast de woonkamer aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer van ca. 3.55×2.20m. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een klein balkon. Bij mooi weer zet je de deuren wagenwijd open! Dit appartement is gelegen in een mooie en goede buurt, nabij openbaar vervoer, Scheveningen en het centrum.

Je vind de Appartement aan de Galvanistraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Galvanistraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Galvanistraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Galvanistraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Galvanistraat in Den Haag

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Galvanistraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren