Gamerslagplein Armhem Nederland in Armhem via Huurflits

Gamerslagplein Armhem Nederlandvierkamer flat aan het Gamerslagplein ( 6e verdieping), is gelegen aan winkelcentrum Presikhaaf. Wanneer u het complex verlaat, stapt u vrijwel direct het winkelcentrum binnen met haar grote diversiteit aan winkels. Er zijn 3 grote supermarkten en diverse grote winkelketens. Het Gamerslag plein ligt pal tegen het oudste overdekte winkelcentrum van Europa aan. Het winkelcentrum is geheel gerenoveerd. Presikhaaf is ook ideaal gelegen t. o. v. de belangrijke uitvalswegen en het openbaar vervoer. Ook aan groenvoorzieningen is gedacht! Op steenworp afstand is Park Presikhaaf alwaar u een flink stuk kunt wandelen bezoeken van de kinderboerderij en gezellig theehuis.

Je vind de Appartement aan de Gamerslagplein Armhem Nederland  te Armhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Armhem aan de Gamerslagplein Armhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Armhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gamerslagplein Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gamerslagplein Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Gamerslagplein Arnhem

Prijs – 901.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gamerslagplein Armhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren