Gamerslagplein Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Gamerslagplein Arnhem Nederlandwij een kamer beschikbaar voor de verhuur aan de Gamerslagplein in Arnhem. De kamer ligt zeer centraal gelegen t.o.v. de HAN in Arnhem en HVL in Velp. In de direct omgeving vind je een groot overdekt winkelcentrum (winkelcentrum Presikhaaf) waar je terecht kan voor alledaagse boodschappen. Ook de bus verbindingen zijn uitstekend en in nog geen 10 minuten ben je in het centrum van Arnhem.De keuken is voorzien van een ruime koelkast, gaskookstel en wasmachine! Het toilet en de badkamer zijn gescheiden.Kamer 3 (met balkon):Prachtige kamer die is voorzien van een laminaatvloer en een eigen balkon. De kamer heeft een gunstige indeling waardoor je de ruimte goed kunt benutten. De oppervlakte van deze kamer bedraagt ruim 18m2.

Je vind de Kamer aan de Gamerslagplein Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Gamerslagplein Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Gamerslagplein in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Gamerslagplein in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Gamerslagplein in Arnhem

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gamerslagplein Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren