Gansbaan Meerssen Nederland in Meerssen via Huurflits

Gansbaan Meerssen NederlandIndeling:Begane grond: gemeenschappelijke entree en vergaderruimte, lift en trappenhuis, gezamenlijke fietsenberging en eigen parkeerplaats.Eerste verdieping:Appartement: entree/hal met separaat toilet met fontein; aparte ruimte voor wasmachine en droger en garderobekast.De keuken is voorzien van inbouw koel-vriescombinatie, inbouw afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat).De ruime woon/eetkamer heeft een uniek uitzicht.Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te bereiken met aansluitend de badkamer (vv inloopdouche met douchewand, wastafel met spiegel en elektrisch verwarmingselement).Buitenruimte: -Parkeren: Aan de Herkenbergzijde is een parkeerplaats gelegen, zodat ieder appartement beschikt over een eigen genummerde parkeerplaats op een afgesloten terrein.

Je vind de Appartement aan de Gansbaan Meerssen Nederland  te Meerssen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Meerssen aan de Gansbaan Meerssen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Meerssen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gansbaan in Meerssen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gansbaan in Meerssen – Klik hier

Details van Appartement Gansbaan in Meerssen

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gansbaan Meerssen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren