Gare_du_Nord Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Gare_du_Nord Amsterdam NederlandDe woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gelegen op fietsafstand van het centrum van Amsterdam, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving slechts 1 minuut rijden.

Je vind de Kamer aan de Gare_du_Nord Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Gare_du_Nord Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Gare du Nord in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Gare du Nord in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Gare du Nord in Amsterdam

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 8

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gare_du_Nord Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren