Garietstraat in Amersfoort via Esteon

GarietstraatTe Huur: 3-kamer seniorenwoning gelegen in Schothorst Zuid (69m2). Het wordt kaal opgeleverd. Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, lift of begane grond. De huurprijs per maand is €992,-. De borgsom is €992,-. Is dit een seniorenwoning wat aan jouw woonwensen voldoet?

Je vind een Seniorenwoning te huur in Amersfoort nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Seniorenwoning ligt in de stad Amersfoort aan de Garietstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Seniorenwoning in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Seniorenwoning te huur in Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over Seniorenwoning te huur in Amersfoort – Klik hier

Details van Seniorenwoning te huur in Amersfoort

Prijs – 992.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Garietstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren