Gats Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Gats Sittard NederlandIndeling:Begane grond:Trappenhuis naar alle verdiepingen.Eerste verdieping:Bij binnenkomst in de studio komt u in een hal die toegang biedt tot de woonkamer met open keuken, badkamer en slaapkamer. De keuken is voorzien van een spoelbak, combimagnetron, afzuigkap, 4-pits inductie en koelkast model laag zonder vriesvak. De wasmachine en droger zijn voor gebruik achtergelaten en geïnstalleerd in de badkamer. De badkamer (6m2) is voorzien van een mooie grijze tegelvloer, ruime douche, wastafel met verlichting en toilet. De aparte slaapkamer (7m) biedt plaats aan een tweepersoonsbed. In de slaapkamer zijn elektrische rolluiken geplaatst.

Je vind de Appartement aan de Gats Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Gats Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gats in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gats in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Gats in Sittard

Prijs – 725.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gats Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren