Gedempte_Burgwal DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Gedempte_Burgwal DenHaag NederlandNette Studio gemeubileerd , open keuken, badkamer, toilet, voor 1 personStudio’s in City Building in het het centrum van Den Haag. Zeer centraal gelegen op 100 m van verschillede restaurants en winkels. – Op loopafstand van het Centraal station en HS treinstation.

Je vind de Studio aan de Gedempte_Burgwal DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Gedempte_Burgwal DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Gedempte Burgwal in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Gedempte Burgwal in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Gedempte Burgwal in Den Haag

Prijs – 713.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Burgwal DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren