Gedempte_Gracht DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Gedempte_Gracht DenHaag NederlandOp een toplocatie, midden in het centrum van Den Haag gelegen ruim 2-kamer appartement met een woonoppervlakte van ca. 60 m², lift, berging en ruim balkon op het noordwesten. Alle denkbare voorzieningen zoals het Theater aan het Spui, het Filmhuis, Pathé Spuimarkt, diverse winkels en restaurants bevinden zich op loopafstand. Ook het Centraal Station en diverse uitvalswegen zijn hier binnen handbereik.Indeling:- Afgesloten entree op de begane grond met toegang tot de liften;- Entree appartement met ruime hal met toilet, meterkast en multifunctionele grote bergruimte;- Royale en lichte woonkamer (ca. 6,39 x 3,78) met toegang tot balkon en half-open keuken;- Moderne half-open keuken (ca. 2,70 x 2,35 m) voorzien van diverse apparatuur, zoals vaatwasser;- Slaapkamer (ca. 5,31 x 2,82) met toegang tot zowel de badkamer als de woonkamer;- Tussengelegen badkamer (ca. 1,70 x 2,80 m) voorzien van ligbad, wastafel en opstelplaats wasmachine (wordt gerenoveerd);- Zonnig balkon (ca. 1,50 x 3,70 m) waar u heerlijk van de middag/avondzon kunt genieten;

Je vind de Appartement aan de Gedempte_Gracht DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Gedempte_Gracht DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Gedempte Gracht in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Gedempte Gracht in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Gedempte Gracht in Den Haag

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Gedempte_Gracht DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren